Advies

Culinair & Keukenmanagement advies

Beschouw dit advies als een respectvolle approach, als een no-nonsense aanpak om uw keuken en uw business een boost te geven, zonder te forceren maar steeds met constructieve raad voor een beter resultaat.

Ervaring ten top aan het fornuis

Na meer dan 20 jaar internationale ervaring in goede keukens weet Marcin als geen ander waar het om draait in de keuken.
Is uw gastronomie nog niet doorgebroken bij het grote publiek, dan kunnen specifieke gerechten gekoppeld aan bepaalde thema’s wonderen doen.
En soms ligt het aan kleine dingen die u niet meteen opmerkt, maar een gelijkdenkende buitenstaander wel.

Ervaring ten top aan het fornuis

Na meer dan 20 jaar internationale ervaring in goede keukens weet Marcin als geen ander waar het om draait in de keuken.
Is uw gastronomie nog niet doorgebroken bij het grote publiek, dan kunnen specifieke gerechten gekoppeld aan bepaalde thema’s wonderen doen.
En soms ligt het aan kleine dingen die u niet meteen opmerkt, maar een gelijkdenkende buitenstaander wel.

Doelgroep: de horeca en de leveranciers

Creatief meedenken is dus de opzet.
Naast de uitbaters van hotels, restaurants en eetcafés is Marcins dienstverlening en methodiek ook van toepassing voor cateraars, producenten in de voedingsindustrie en kookclubs. 

Op de agenda kunnen bijvoorbeeld staan:

  1. Het verbeteren van de gerechten op het gebied van smaak en presentatie
  2. De culinaire creativiteit en werkwijze verfijnen
  3. Het aanleren van speciale kooktechnieken
  4. Het brengen van adviezen over de huidige in- & verkoopstrategie
  5. De keukenhaalbaarheid, met de training van het personeel
  6. De introductie van nieuwe concepten: receptuur, menu, volgens thema of stijl van de opdrachtgever.

There's only one thing worse then training employees and losing them, that's not training them and keeping them.

Zig Ziglar