Advies

Culinair & Keukenmanagement advies
Beschouw dit advies als een respectvolle approach, als een no-nonsense aanpak om uw keuken en uw business een boost te geven, zonder te forceren maar steeds met constructieve raad voor een beter resultaat.

Ervaring ten top aan het fornuis
Na meer dan 20 jaar internationale ervaring in goede keukens weet Marcin als geen ander waar het om draait in de keuken. Is uw gastronomie nog niet doorgebroken bij het grote publiek, dan kunnen specifieke gerechten gekoppeld aan bepaalde thema’s wonderen doen. En soms ligt het aan kleine dingen die u niet meteen opmerkt, maar een gelijkdenkende buitenstaander wel.

Doelstelling: optimaliseren van het huidige horeca management
Tijdens zijn bezoeken is het Marcins doel om samen met u de ongemakken en de pijnpunten in uw horecabedrijf te identificeren. Na de evaluatieronde wordt een werkschema opgesteld met tal van adviezen over het aankoopbeleid, de keuze van de leveranciers, het stockbeheer, de keukenhygiëne en de voedselveiligheid – inclusief tips inzake de HACCP-normering.

There’s only one thing worse then training employees and losing them, that’s not training them and keeping them.
Zig Ziglar

Doelgroep: de horeca en de leveranciers
Creatief meedenken is dus de opzet. Naast de uitbaters van hotels, restaurants en eetcafés is Marcins dienstverlening en methodiek ook van toepassing voor cateraars, producenten in de voedingsindustrie en kookclubs. Op de agenda kunnen bijvoorbeeld staan:

(1) het verbeteren van de gerechten op het gebied van smaak en presentatie;
(2) de culinaire creativiteit en werkwijze verfijnen;
(3) het aanleren van speciale kooktechnieken;
(4) het brengen van adviezen over de huidige in- & verkoopstrategie;
(5) de keukenhaalbaarheid, met de training van het personeel;
(6) de introductie van nieuwe concepten: receptuur, menu, volgens thema of stijl van de opdrachtgever.

Contact