Referenties
Lopende of voltooide opdrachten, oa.
- Mark Neelemans, begeleiding en presentatie kookboek , Koken met maten
- Jaxx, begeleiding en creeeren nieuwe concept, menukaart en ondersteuning op locatie
- Bistro verjus, Lochristi, inspiratie en begeleiding menu
- Productontwikkeling, nieuwe smaken , snacks met maritieme producten, voor het bedrijf mosselburger
- Hotel Sanders de Paauw, inspiratie, consulting op locatie en opvolgen keukenteam en kaart
- Restaurant de Baeckermat, Westdorpe, maandelijkse begeleiding kaart, keuken personeeltraining en meedenken over concept
- Restaurant Bacon, Ieper, sinds opening 2018 uitwerken concept, menukaart begeleiding, recepturen, haccp, aanleren smaken,presentatie, organisatie. begeleiding op afstand. ondertussen 13/20 Gault et Millau
- Hotel restaurant D’ouwe schuure, uitwerken nieuw concept, smaken van vroeger met moderne technieken en presentatie
- Paviljoen BEET, Terneuzen, begeleiden opstart, uitwerken kaart, uitwerking, gerechten, recepturen, allergenen, advies producten, leveranciers, concept.
- Paviljoen de Zeemeeuw, Cadzand, begeleiding door het jaar heen, nieuwe kaart, smaken, presentatie, keukenorganisatie.
- Verdwenen Zwinhavens project, Zwinstreek. Middeleeuwse smaken op je bord, begeleiding in Gemeente Sluis. voor de Zwinstreek. Uit opgravingen en na het uitpluizen van oude toltarieven, kwamen verrassende resultaten naar boven over de middeleeuwse keuken. Foodarcheoloog Jeroen van Vaerenbergh nam een duik in die overvolle voorraadkast van de middeleeuwse Zwin. Hij werkte op maat met een 30-tal streekproducenten, ijsjesmakers, brouwers,… maar ook met bistro’s, restaurants, b&b’s,… om met middeleeuwse ingrediënten hedendaagse creaties te maken of om mee te zoeken naar de verborgen middeleeuwen in bestaande producten. Jeroen riep voor het contact met de Sluise ondernemers versterking in van culinair adviseur Marcin Beaufort.
- Grand Cafe el molino, Schoondijke. creatie voorjaars en zomerkaart. begeleiding en advies over producten, bereiding, werkwijze, presentatie.
- Altoni kelderman, Antwerpen, inspiratie fotoshoot en uitwerken gerechten met hun produkten.
- Restaurant Basilic, kamperland, opzetten menukaart, opvolgen, aanleren, smaken, technieken, haccp, aankoop beheer.
- Restaurant Epiphanys kitchen, Gent, finetuning organistatie, advies en begeleiding over menukaart en concept,
- Restaurant de Beiaard , Sluis, uitwerken menukaart, aanleren, smaken, technieken, haccp, aankoopbeheer
- Hotel Noordzee en Spa , Cadzand-bad , creëren en begeleiden van de kaart, advies in keuken en personeelbegeleiding
- Hotel restaurant Streefkerkse huis,zoutelande workshop nieuwe technieken
- Avidof seminars De pinte Belgie, inspriratieworkshops en nieuwe technieken
- La Koer restaurant en bar Wetteren Belgie, begeleiding opening nieuw restaurant, advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie, haccp.
- Yakiniku, Terneuzen verzorgen verschillende bbq workshops in de mencave , basis, culinair, verder regelmatig op pad met yakiniku bbq trailers
- Restaurant het bonte hert, Hulst creeeren nieuwe menukaart, aanleren, smaken, bereidingen, presentatie aan keukenteam.
Opleiding
In dienstverband
- Moio Beach, Cadzand
- Sel Gris, Chef Frederik Deceuninck
Duinbergen, België - Maison Vandamme, chef Wim Vandamme
- Zeebrugge, Belgie
- L’Ortolan, Chef Alan Murchison
Reading, Verenigd Koninkrijk - Le Manoir aux Quat’Saisons, Chef Raymond Blanc
Great Milton, Verenigd Koninkrijk - Kasteel Wittem, Chef Ralf Berendsen
Wittem, Nederland - Château Neercanne, Chef Hans Snijders
Maastricht, Nederland - Kasteel Erenstein, Chef Nico Boreas
Kerkrade, Nederland