Referenties
Lopende of voltooide opdrachten
2022
- Restaurant Bacon, Ieper, sinds opening 2018 uitwerken concept, menukaart begeleiding, recepturen, haccp, aanleren smaken,presentatie, organisatie. begeleiding op afstand. ondertussen 13/20 Gault et Millau
- Bistro La Vie en Rose, Groede, begeleiding nieuw geopend restaurant, uitwerking en creatie kaart, concept, recepturen, advies en begeleiding producten, leveranciers en training personeel.
- Restaurant de 5-weeghen, Nieuwvliet, inspireren nieuwe kaart, uitwerken gerechten, begeleiding invoering, testdag en opvolging smaken, leveranciers en presentatie.
- Hotel restaurant D’ouwe schuure, uitwerken nieuw concept, smaken van vroeger met moderne technieken en presentatie
- Paviljoen BEET, Terneuzen, begeleiden opstart, uitwerken kaart, uitwerking, gerechten, recepturen, allergenen, advies producten, leveranciers, concept.
- Paviljoen de Zeemeeuw, Cadzand, begeleiding door het jaar heen, nieuwe kaart, smaken, presentatie, keukenorganisatie.
- Verdwenen Zwinhavens project, Zwinstreek. Middeleeuwse smaken op je bord, begeleiding in Gemeente Sluis. voor de Zwinstreek. Uit opgravingen en na het uitpluizen van oude toltarieven, kwamen verrassende resultaten naar boven over de middeleeuwse keuken. Foodarcheoloog Jeroen van Vaerenbergh nam een duik in die overvolle voorraadkast van de middeleeuwse Zwin. Hij werkte op maat met een 30-tal streekproducenten, ijsjesmakers, brouwers,… maar ook met bistro’s, restaurants, b&b’s,… om met middeleeuwse ingrediënten hedendaagse creaties te maken of om mee te zoeken naar de verborgen middeleeuwen in bestaande producten. Jeroen riep voor het contact met de Sluise ondernemers versterking in van culinair adviseur Marcin Beaufort.
- Camping de Meidoorn, Sluis , creatie , uitwerking en begeleiding, advies over streetfood zomerkaart voor campinggasten.
- Grand Cafe el molino, Schoondijke. creatie voorjaars en zomerkaart. begeleiding en advies over producten, bereiding, werkwijze, presentatie.
- FOODREGIOWZVL, streekproducten promotie, activiteiten, recepten, smaaklokalen. organiseren horeca beurs ‘smaakvol West Zeeuws Vlaanderen’, inspiratiedag voor streekproducenten, receptenfietsroutes en veel meer.
2021
- Restaurant Bacon, Ieper, sinds opening 2018 uitwerken concept, menukaart begeleiding, recepturen, haccp, aanleren smaken,presentatie, organisatie. begeleiding op afstand. ondertussen 12/20 Gault et Millau
- Vishandel ghijsels, Breskens, uitwerken gerechten ter inspiratie voor klanten
- Zeevla poeliersbedrijf, Ijzendijke uitwerken gerechten ter inspiratie voor klanten
- Brunchbar en hotel Fris, Cadzand uitwerken modern brunchconcept, inspiratie, advies over smaken, presentatie, leveranciers, testdag keuken.
- Restaurant de 5-weeghen, Nieuwvliet, inspireren nieuwe kaart, uitwerken gerechten, begeleiding invoering, testdag en opvolging smaken, leveranciers en presentatie.
- Restaurant An’s Hoeve, Antwerpen inspireren en moderniseren bestaande kaart, leveranciers, werkwijze, advies en begeleiding keuken, testdag smaken en keukenorganisatie. presentatie
- Paviljoen De Griete, begeleiden opstart, uitwerken kaart, gerechten, leveranciers, concept.
2019-2020
- Altoni kelderman, Antwerpen, inspiratie fotoshoot en uitwerken gerechten met hun produkten.
- Hotel restaurant Douwe schuure, uitwerken nieuw concept, smaken van vroeger met moderne technieken en presentatie
- Restaurant Basilic, kamperland, opzetten menukaart, opvolgen, aanleren, smaken, technieken, haccp, aankoop beheer.
- Restaurant Epiphanys kitchen, Gent, finetuning organistatie, advies en begeleiding over menukaart en concept,
- Restaurant de Beiaard , Sluis, uitwerken menukaart, aanleren, smaken, technieken, haccp, aankoopbeheer
- Bistro Uma , Cadzand, uitwerken nieuwe kaart, aanleren, smaken, technieken, haccp, aankoop, leveranciers begeleiding.
- Cultuureducatie, zeeuws vlaanderen, verzorgen smaaklessen voor kinderen 8-12 jaar.
- Heel Oost-west en Zeeuws vlaanderen, verzorgen catering op locatie.
- bbq pakketten summer 2020
- Kok aan vakantie huis
- Winter bbq weekenden nov-dec 2020
2018-2019
- Hotel Noordzee en Spa , Cadzand-bad , creëren en begeleiden van de kaart, advies in keuken en personeelbegeleiding
- Mauritshof , Ijzendijke , advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie
- Strandpaviljoen Captains paradise Cadzand-bad , advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie
- Strand Ruig, Cadzand, workshop bbq
- Hotel restaurant D’ouw Schuure sluis, workshops en advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie
- Hotel restaurant Streefkerkse huis,zoutelande workshop nieuwe technieken
- Avidof seminars De pinte Belgie, inspriratieworkshops en nieuwe technieken
- La Koer restaurant en bar Wetteren Belgie, begeleiding opening nieuw restaurant, advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie, haccp.
- Golden heritage, Ursel, olijfolie, gerechten maken voor advertentie
- Yakiniku, Terneuzen verzorgen verschillende bbq workshops in de mencave , basis, culinair, verder regelmatig op pad met yakiniku bbq trailers
- Xtreme bbq by Jacco, Breskens, verzorgen diverse feesten, bruiloften en bbqs
- Moio beach, Cadzand-bad keuken , freelance bijspringen
- Restaurant het bonte hert, creeeren nieuwe menukaart, aanleren, smaken, bereidingen, presentatie aan keukenteam.
- Sligro-Ispc, Antwerpen, verzorgen inspiratiediner.
- Sligro Goes, verzorgen inspiratiedagen.
- Strandpaviljoen Puur, Groede, verzorgen fruits de mer workshop.
- Brasserie strandcamping Groede, uitwerken en begeleiden nieuwe kaart.
Opleiding
In dienstverband
- Moio Beach, Cadzand
- Sel Gris, Chef Frederik Deceuninck
Duinbergen, België - Maison Vandamme, chef Wim Vandamme
- Zeebrugge, Belgie
- L’Ortolan, Chef Alan Murchison
Reading, Verenigd Koninkrijk - Le Manoir aux Quat’Saisons, Chef Raymond Blanc
Great Milton, Verenigd Koninkrijk - Kasteel Wittem, Chef Ralf Berendsen
Wittem, Nederland - Château Neercanne, Chef Hans Snijders
Maastricht, Nederland - Kasteel Erenstein, Chef Nico Boreas
Kerkrade, Nederland