Referenties

Lopende of voltooide opdrachten

2021 

 

  • Restaurant Bacon, ieper, sinds opening 2018 uitwerken concept, menukaart begeleiding, recepturen, haccp, aanleren smaken,presentatie, organisatie. begeleiding op afstand.    ondertussen 12/20 Gault et Millau 
  • Vishandel ghijsels, Breskens, uitwerken gerechten ter inspiratie voor klanten
  • Zeevla poeliersbedrijf, Ijzendijke  uitwerken gerechten ter inspiratie voor klanten
  • Restaurant de 5-weeghen, Nieuwvliet, inspireren nieuwe kaart, uitwerken gerechten, begeleiding invoering, testdag en opvolging smaken, leveranciers en presentatie.
  • Brunchbar en hotel Fris, Cadzand uitwerken modern brunchconcept, inspiratie, advies over smaken, presentatie, leveranciers, testdag keuken.
  • Restaurant An’s Hoeve, Antwerpen inspireren en moderniseren bestaande kaart, leveranciers, werkwijze, advies en begeleiding keuken, testdag smaken en keukenorganisatie.  presentatie
  • Paviljoen De Griete, begeleiden opstart, uitwerken kaart, gerechten, leveranciers, concept.

 

 

 

2019-2020

 

 

 

2018-2019