Referenties

Lopende of voltooide opdrachten

2022 

  • Restaurant Bacon, Ieper, sinds opening 2018 uitwerken concept, menukaart begeleiding, recepturen, haccp, aanleren smaken,presentatie, organisatie. begeleiding op afstand.    ondertussen 13/20 Gault et Millau 
  • Bistro La Vie en Rose, Groede, begeleiding nieuw geopend restaurant, uitwerking  en creatie kaart, concept, recepturen, advies en begeleiding producten, leveranciers en training personeel.
  • Restaurant de 5-weeghen, Nieuwvliet, inspireren nieuwe kaart, uitwerken gerechten, begeleiding invoering, testdag en opvolging smaken, leveranciers en presentatie.
  • Hotel restaurant D’ouwe schuure, uitwerken nieuw concept, smaken van vroeger met moderne technieken en presentatie
  • Paviljoen BEETTerneuzen, begeleiden opstart, uitwerken kaart, uitwerking, gerechten, recepturen, allergenen, advies producten, leveranciers, concept.
  • Paviljoen de Zeemeeuw, Cadzand, begeleiding door het jaar heen, nieuwe kaart, smaken, presentatie, keukenorganisatie.
  • Verdwenen Zwinhavens project, Zwinstreek. Middeleeuwse smaken op je bord, begeleiding in Gemeente Sluis. voor de Zwinstreek. Uit opgravingen en na het uitpluizen van oude toltarieven, kwamen verrassende resultaten naar boven over de middeleeuwse keuken. Foodarcheoloog Jeroen van Vaerenbergh nam een duik in die overvolle voorraadkast van de middeleeuwse Zwin. Hij werkte op maat met een 30-tal streekproducenten, ijsjesmakers, brouwers,… maar ook met bistro’s, restaurants, b&b’s,… om met middeleeuwse ingrediënten hedendaagse creaties te maken of om mee te zoeken naar de verborgen middeleeuwen in bestaande producten. Jeroen riep voor het contact met de Sluise ondernemers versterking in van culinair adviseur Marcin Beaufort.
  • Camping de Meidoorn, Sluis , creatie , uitwerking en begeleiding, advies over streetfood zomerkaart voor campinggasten.
  • Grand Cafe el molino, Schoondijke. creatie voorjaars en zomerkaart. begeleiding en advies over producten, bereiding, werkwijze, presentatie.
  • FOODREGIOWZVL, streekproducten promotie, activiteiten, recepten, smaaklokalen. organiseren horeca beurs ‘smaakvol West Zeeuws Vlaanderen’, inspiratiedag voor streekproducenten, receptenfietsroutes en veel meer.

 

2021

  • Restaurant Bacon, Ieper, sinds opening 2018 uitwerken concept, menukaart begeleiding, recepturen, haccp, aanleren smaken,presentatie, organisatie. begeleiding op afstand.    ondertussen 12/20 Gault et Millau 
  • Vishandel ghijsels, Breskens, uitwerken gerechten ter inspiratie voor klanten
  • Zeevla poeliersbedrijf, Ijzendijke  uitwerken gerechten ter inspiratie voor klanten
  • Brunchbar en hotel Fris, Cadzand uitwerken modern brunchconcept, inspiratie, advies over smaken, presentatie, leveranciers, testdag keuken.
  • Restaurant de 5-weeghen, Nieuwvliet, inspireren nieuwe kaart, uitwerken gerechten, begeleiding invoering, testdag en opvolging smaken, leveranciers en presentatie.
  • Restaurant An’s Hoeve, Antwerpen inspireren en moderniseren bestaande kaart, leveranciers, werkwijze, advies en begeleiding keuken, testdag smaken en keukenorganisatie.  presentatie
  • Paviljoen De Griete, begeleiden opstart, uitwerken kaart, gerechten, leveranciers, concept.

2019-2020

 

 

 

2018-2019