Workshops

Workshops & Demo-chef

Verfijnen van de culinaire skills voor zowel professionals als hobbykoks, dit in combinatie met het creatief experimenteren om originele, unieke en vooral lekkere gerechten te maken.

Kooklessen voor zowel bedrijven als particulieren.

De workshops of kookdemonstraties zijn bedoeld voor keukenpersoneel, kookclubs, kookwinkels en beurzen.
Het aanleren van nieuwe kookstijlen gebeurt binnen een ontspannen sfeer en dit op een locatie naar keuze.
Nadat keukenwizard Marcin u als (aspirant) kok de knepen van het vak haarfijn heeft uitgelegd, kan u zelf aan de slag gaan.
Tijdens de bereiding wordt u van dichtbij begeleid en ontvangt u handige tips om de gerechten net dat ietsje meer flair of smaak te geven.

The duty of a good Cuisinier is to transmit to the next generation everything he has learned and experienced.

Fernand Point

Workshops in combinatie met gespecialiseerde vakkennis

Inspelend op de vraag vanuit de sector worden tevens workshops georganiseerd waarbij een externe partner zijn persoonlijke expertise komt toelichten.
Denk dan aan demo’s gegeven door een warme bakker, een patissier, een chocolatier, een slager, een visboer, een bartender/cocktailmixer, een bierbrouwer, een sommelier en een barista.
Andere aanleunende activiteiten zijn bespreekbaar.

Dialoog, geen monoloog – onder het toeziend oog van een ervaren kok

Niemand is alwetend, ook culinair niet.
Vandaar dat een brainstormsessie naar originele concepten ook deel uitmaakt van de workshops.
En terwijl Marcin een keukentechniek demonstreert, staat het vragen vrij.
Naast het delen van unieke kookgeheimen, ligt het accent op interactief samenwerken – wat ook in een echte keuken van toepassing is.
Op die manier verwordt elke cursist stap voor stap tot een betere mentor, zowel achter het fornuis als in de zaal.

Kooklessen bij Bianca Bonte in Oostburg 2018

Voor de enthousiaste hobbykok, foodie, teambuilding, vriend(inn)engroep of professional.

Programma:
Op verschillende niveaus en themas bereidden we samen een menu.
Een avondvullend programma.

De seizoenen bepalen het menu.
Onder het genot van een drankje eten we dit gezamenlijk op.

  • Donderdag 6 september thema nazomer

  • Donderdag 18 oktober menu gekonfijte zalm-wortel-geitenkaas /soepje- aardpeer -coquille/ zeebaars -pompoen- chorizo/ nutella -rode biet

  • Donderdag 8 november menu eend-vijg-brioche/ garnaal-brandade-ei/ fazant-risotto-paddestoel/ chocolade-mandarijn-speculaas

  • Donderdag 13 december luxe feestdagen tartaar rund-oester-komkommer-yuzu/ gerookte paling-geitenkaas-duindoorn/griet-knolselder-truffel/mango-kokos

 

Uiteraard zijn andere data op aanvraag mogelijk.

Horeca ondernemers

Op locatie in uw restaurant of bij uw organisatie, behandelen we een vooraf gesteld thema of doel van de workshop, samen bereiden we een aantal gerechten en zien we nieuwe technieken, werkwijzes en produkten.
Een inspiratie workshop voor het team.
Met als doel, kennis delen, bijscholing of upgrading.

Voor alle mogelijkheden of meer informatie kan u ons altijd contacteren.

Foto’s en impressie van de verschillende workshops kan u bekijken op onze Facebook pagina.

Hotel restaurant D’ouwe schuure, st Anna ter muiden

Avidoff seminars , de Pinte Belgie

Hotel restaurant het streefkerkse huis, Zoutelande

Anno 1972, Breskens

BBq workshops bij Yakiniku of op locatie

We delen de geheimen van de kamado en aan de hand van tips and tricks worden er een aantal gerechten bereid en geproefd.
Dit kan bij mijn workshops een workshop op maat voor een groep kan natuurlijk altijd.

Contacteer ons voor meer info of schrijf je in via onderstaande knop.

nieuwe data voorjaar 2020

Het concept:

U wordt omstreeks 18:00 verwacht en welkom geheten met een drankje naar keuze.
Wanneer de groep compleet is zal Frederic Kole van Yakiniku jullie welkom heten en de basis uitleg doen van het gebruik van een Kamado.
Waarna Chef Marcin Beaufort het stokje overneemt en jullie een tal van gerechten voorschotelt.
Je kan zelf deelnemen als actief lid of de avond eerder volgen als demo, de keuze is aan u.
Alle consumpties en gerechten zijn inbegrepen.
De workshop duurt tot 22:00 ongeveer.
Uiteraard zijn vrouwen ook welkom in onze Mancave.

BBQ EAT LEARN ENJOY

  • 27 FEB : WINTER STYLE WORKSHOP
  • 26 MAART : SPRING IS COMING WORKSHOP
  • 2 APRIL : LADIESNIGHT WORKSHOP
  • 16 APRIL: SPRING WORKSHOP

Bij deelname aan de workshops, kooklessen of demos van culi advies gaat men akkoord met de publicatie van foto-en of videomateriaal voor promotie en referentie doeleinden.

privacy statement van culi advies terug te vinden op de website of opvraagbaar via email.