Workshops

Workshops & Demo-chef
Verfijnen van de culinaire skills voor zowel professionals als hobbykoks, dit in combinatie met het creatief experimenteren om originele, unieke en vooral lekkere gerechten te maken.Kooklessen voor zowel bedrijven als particulieren
De workshops of kookdemonstraties zijn bedoeld voor keukenpersoneel, kookclubs, kookwinkels en beurzen. Het aanleren van nieuwe kookstijlen gebeurt binnen een ontspannen sfeer en dit op een locatie naar keuze. Nadat keukenwizard Marcin u als (aspirant) kok de knepen van het vak haarfijn heeft uitgelegd, kan u zelf aan de slag gaan. Tijdens de bereiding wordt u van dichtbij begeleid en ontvangt u handige tips om de gerechten net dat ietsje meer flair of smaak te geven.

The duty of a good Cuisinier is to transmit to the next generation everything he has learned and experienced.
Fernand Point

Workshops in combinatie met gespecialiseerde vakkennis
Inspelend op de vraag vanuit de sector worden tevens workshops georganiseerd waarbij een externe partner zijn persoonlijke expertise komt toelichten. Denk dan aan demo’s gegeven door een warme bakker, een patissier, een chocolatier, een slager, een visboer, een bartender/cocktailmixer, een bierbrouwer, een sommelier en een barista. Andere aanleunende activiteiten zijn bespreekbaar.

Dialoog, geen monoloog – onder het toeziend oog van een ervaren kok
Niemand is alwetend, ook culinair niet. Vandaar dat een brainstormsessie naar originele concepten ook deel uitmaakt van de workshops. En terwijl Marcin een keukentechniek demonstreert, staat het vragen vrij. Naast het delen van unieke kookgeheimen, ligt het accent op interactief samenwerken – wat ook in een echte keuken van toepassing is. Op die manier verwordt elke cursist stap voor stap tot een betere mentor, zowel achter het fornuis als in de zaal.
Kooklessen bij Bianca Bonte in Oostburg;

Voor de enthousiaste hobbykok, foodie, teambuilding, vriend(inn)engroep of professional.

Programma;

Op verschillende niveaus en themas bereidden we samen een menu. Een avondvullend programma.

De seizoenen bepalen het menu. Onder het genot van een drankje eten we dit gezamenlijk op.

Aanvang: 18 uur, einde rond de klok van 22uur

Kosten: 75€ per persoon

Locatie: Bianca Bonte  brouwerijstraat 4 Oostburg

Deze lessen waren dit najaar, we zijn aan het kijken om er nog wat te plannen dit voorjaar.

Donderdag  6  september     thema  nazomer

Donderdag  18 oktober          menu gekonfijte zalm-wortel-geitenkaas  /soepje- aardpeer -coquille/  zeebaars -pompoen- chorizo/ nutella -rode biet 

Donderdag   8  november      menu eend-vijg-brioche/  garnaal-brandade-ei/ fazant-risotto-paddestoel/  chocolade-mandarijn-speculaas

Donderdag  13 december       luxe feestdagen tartaar rund-oester-komkommer-yuzu/ gerookte paling-geitenkaas-duindoorn/griet-knolselder-truffel/mango-kokos

Donderdag 7 maart  menu volgt

Donderdag 25 april  menu volgt

Uiteraard zijn andere data op aanvraag mogelijk.

Schrijf u in voor de kooklessen stuur een mail naar info@marcinbeaufort.nl  of vul het contact formulier in met uw gegevens, aantal personen en voorkeurs datum.

 

Bij contacteren van culi advies, gaat u akkoord met het privacy statement  van culi advies. Deze is te vinden op de contact pagina.

Deelname aan de workshops geeft culi advies en Bianca Bonte het recht om beeldmateriaal te gebruiken op de social media en website van zijn/haar organisatie,  ter promotie en referentie doeleinden.

Horeca ondernemers;

Op locatie in uw restaurant of bij uw organisatie, behandelen we een vooraf gesteld thema of doel van de workshop, samen bereiden we een aantal gerechten en zien we nieuwe technieken, werkwijzes en produkten. Een inspiratie workshop voor het team. Met als doel, kennis delen, bijscholing of upgrading.

Mail naar info@marcinbeaufort.nl of vul het contact formulier in voor de mogelijkheden of voor meer informatie.

voor fotoos en impressie van de verschillende workshops

Hotel restaurant D’ouwe schuure, st Anna ter muiden

Avidoff seminars , de Pinte Belgie

Hotel restaurant het streefkerkse huis, Zoutelande

Anno 1972, Breskens

check

https://www.facebook.com/pg/marcinculiadvies/photos/?tab=albums

BBq workshops bij Yakiniku of op locatie;

We delen de geheimen van de kamado en aan de hand van tips and tricks worden er een aantal gerechten bereid en geproefd.  Dit kan bij mijn workshops, we hebben er nu gepland, 28 februari, 4 april, 11 april (ladiesnight) of 16 mei,  een workshop op maat voor een groep kan natuurlijk altijd. check

https://www.yakinikugrill.nl/workshops voor data en inschrijving. Of mail naar info@marcinbeaufort.nl voor meer info.

check

https://www.facebook.com/pg/marcinculiadvies/photos/?tab=album&album_id=398842397291916

 

 

bij deelname aan de workshops, kooklessen of demos van culi advies gaat men akkoord met de publicatie van foto-en of videomateriaal voor promotie en referentie doeleinden.

privacy statement van culi advies terug te vinden op de website of opvraagbaar via email.

Contact